T-shirtstoffen/tricot

Verfspat.

Bestel

Een tricot met verfspatten. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Zie foto.

Stip-streep t-shirt stof.

Bestel
Grijs met witte stop en rood-wit-roze streep. Deze modieuze stof is geschikt voor een jurk, shirt of bijvoorbeeld nachtkleding. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Fuchia-Roze-Lime streep.

Bestel
T-shirt stof met een fuchia-roze-lime streep dessign. Geschikt voor een t-shirt, jurk of andere creaties. De samenstelling is 97% katoen en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Top brocante.

Bestel
Deze stof heeft een chique uitstraling met een rustig, roze, brocante dessign met als hoofdkleur grijs-goud-beige tinten. Een toppertje, niet alleen voor kleding maar ook voor interieur tips. Elastische stof. De samenstelling is 97% viscose en 3% lycra. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Diepte blokjes.

Bestel
Zwart-rood-grijs blokjes met diepte. Zeer geschikt voor een jurk. Zeer elastische interlock stof. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Lubel.

Bestel
Een zeer vrolijke interlock met uiteen lopende print. Zeer geschikt voor een tuniek, jurk of andere leuke creaties. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Grijs-groene stof met multi colour fantasiebloem.

Bestel
Soepel vallende grijs-groene ondergrond met een multi colour fantasie bloem. Zeer geschikt voor een tuniek. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Grijs gemeleerde stof met zwart kant.

Bestel
Mooie, licht grijs gemeleerde interlock met zwart kanten andere zijde. Beide kanten mooi afgewerkt. Leuk voor een jasje of jurk. De samenstelling is 21% viscose, 77% polyamide en 2% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 410 gr/m.

Schetstekeningen.

Bestel
Soepel vallende, elastische, t-shirt stof met een multi colour print met een schetstekening achtige print. Ideaal voor een tuniek of jurk. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Multi colour luipaardprint.

Bestel
Interlock (t-shirt) stof met een vrolijke, multi colour, luipaard print. Ideaal voor een tuniek of shirt. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Bij de tijd.

Bestel
Mooie, gebreide, )interlock' stof met een druk dessign met zakhorloges. Leuk voor een stoere jurk of tuniek. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Dieren-bloemen print.

Bestel
Multi-colour dieren-bloemen print voor een jurk of tuniek. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Tricot met driehoekjes dessign.

Bestel
Hoofdkleur violette. Mooie tricot met driekhoekjes dessign voor een jurk of tuniek. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Kartel blokje.

Bestel
Diverse kleuren in diverse, verschillende, blokjes fantasie dessigninterlock. Iets geruwd (angora achtige uitstraling). Leuk voor een trui of jurk. De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is  310 gr/m.

Zomaar.

Bestel
De hoofdkleur is grijs met witte, zwarte en rode fantasie print op een soepel vallende, zeer elastische, interlock. Mooie kleurstelling. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 97% viscose en 3% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Witte stroken.

Bestel
Gebreide off-white interlock met daarop stroken gestikt. Leuk voor shirt of jurk. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 285 gr/m.

Ribbels.

Bestel
Deze stof is een soepel vallende, gebreide, stof met een verticale, iets opliggende, ribbel in een effen kleur. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% spandex. Het stofgewicht is 220 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

069 169

Testbeeld multi-color

Bestel
Deze tricot is een toppertje met de multi-color print die doet denken aan het TV-testbeeld (zie foto). Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 220 gr/m.

Diagonale ruit met roos motief.

Bestel
Een wat drukkere achtergrond met een vrolijke, multi-colour, roos motief. Erg zomers en leuk voor een jurk of tuniek. Zeer elastische stof. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Ketting print.

Bestel
Op een licht grijze ondergrond een fantasie print. Het is een soepel vallende, mooie, interlock (t-shirt) stof. Voor, bijvoorbeeld een jurk of t-shirt. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Rozen parade (gebreid).

Bestel
Mooie, iets transparante, gebreide (interlock) stof met een rozen bloemenprint. Echt zomers voor een shirt, jurk of tuniek.De samenstelling is 65% polyester en 35% polyester. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20 22

Taupe interlock.

Bestel
Deze zachte taupe kleurige t-shirt (interlock) stof doet angora-achtig aan. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 58% katoen, 38% polyester en 4% spandex. Het stofgewicht is 220 gr/m.

Grijs met roomwit interlock.

Bestel
Een midden grijze interlock met roomwitte wirwar plukjes in een iets opliggende steek. Gewoon zeer eenvoudig, maar erg leuke stof voor bijvoorbeeld een fantasie jurk of tuniek voor jong en oud. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 57% polyester, 40% katoen en 3% spandex. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Ingeweven fantasie roos.

Bestel
Een mooie, stevige, tricot met een ingeweven, iets opliggende, fantasie roos dessign. Zeer geschikt voor een jasje, jurkje of een andere creatie. De stof is rekbaar. De samenstelling is 95% polyester en 5% spandex. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


022 052

Interlock met bretonse streep.

Bestel
Stevige, mooie, soepel vallende interlock (t-shirt) stof met een breedte streepdessign. Geschikt voor lange of kortere rokken. De samenstelling is 87% polyester, 10% viscose en 3% spandex. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 240 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


054