Nafsila.

 
!
Een t-shirt stof die zowel voor dames als heren kan worden gebruikt. Leuk voor jong en oud in de kleuren bruin-oranje-turquoise-witte streep. Voor t-shirt of zomerjurk. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% katoen en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Bloem paisley.

 
!
Een super elastische stof met een bloem-paisley print en hier en daar een klein zilver accent. Geschikt voor een top, maar ook voor een rok. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% lycra. Het stofgewicht is 235 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


62

Bruin/blauw tinten t-shirt stof.

 
!
Een fantasie motief in de kleren bruin, beige en diverse blauw tinten. Een mooie kwaliteit die ook goed blijft na intensief dragen. Ee nstof zoals u van ons gewend bent. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Chique stretch stof.

 
!
Zwart-beige is de kleuren combinatie, met een grote zebra-achtige print met een klein goud accent in het zwart. Mooi voor een t-shirt, twinset of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Retro bloem.

 
!
Een motief en kleurstelling uit de jaren 70. Helemaal hot. Deze zeer elastische (t-shirt) stof kunt u gebruiken voor een tuniet, t-shirt of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20

Peya de peche.

 
!
Een mooie, warme, kleuren combinatie van blauw-groen-bruin tinten in een bloemen dessign. Deze zeer elastische stof kan voor een t-shirt of tuniek gebruikt worden. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% polyester en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Paarse t-shirtstof met bloem.

 
!
Paarse t-shirtstof met zowel een groot als klein bloemen dessign. De komende winter helemaal hot. op bijvoorbeeld een grijze broek of spijkerbroek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan Het stofgewicht is 310 gr/m.

Petrol-paars elastische tule.

 
!
Een mooie stretch tule met een strakke, niet iets voorstellende, print in de kleuren combinatie petrol-paars. Gewoon voor iets geks, bijvoorbeeld een top of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 120 gr/m.

Fantasie t-shirt stof.

 
!
Deze zeer elastische stof is in één woord, geweldig. Geschikt voor een tuniek of wikkelblouse. De kleuren combinatie met het eenvoudige motief is deze zomer echt een toppertje. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 95% polyester en 5% lycra. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


21 3

Jaren 70 (retro) stof.

 
!
De kleuren combinatie, maar ook de print, was in de jaren 70 zeer actueel. Een geweldige stof voor bijvoorbeeld een tuniek, blouse of twin set. Een toppertje. De stof is zeer elastisch en geschikt voor een strak t-shirt of jurk. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% elastan. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


102

Geel-grijs-zwarte t-shirt stof.

 
!
T-shirt stof in een kleuren combinatie van geel-grijs-zwart tinten in een fantasie motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.