T-shirtstoffen

Amattea.

 
!
Fantasie paisley dessign in retro stijl. Het is een zeer elastische t-shirt stof. Ideaal voor een strakke japon, twin-set of t-shirt. Stof breedte is 140 cm. Een samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


14 20

Flower-power t-shirt stof.

 
!
In de jaren 70 niet weg te denken. Drukke stoffen met een grote verscheidenheid aan motieven. Een mooie, soepel vallende, zeer elastische t-shirt stof. Doet het zeer goed deze zomer. Stof breedte is 145 cm. Een samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


3

T-shirt stof met goudaccent.

 
!
Een hoogwaardige, elastische, stretch stof voor een t-shirt. Mooie fantasie print, kleur blijft mooi. Stof breedte is 145 cm. Een samenstelling is 92% viscose en 8% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


5

Paars retro fantasie t-shirt stof.

 
!
Paarse en violet kleurencombinatie in een fantasie dessign met een hologram goud accent. Een zeer leuke, spannende, stof. Leuk voor twinset, tuniek of andere creaties. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% spandex. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Groot motief t-shirt stof.

 
!
Mooie kleuren combinatie met een fantasie print. De stof is zeer geschikt voor een t-shirt of badkleding en is zeer rekbaar. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Het stofgewicht is 330 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


007 013

Roos-paisley t-shirt stof.

 
!
Antraciet grijze ondergrond met een fuchia-rode rozenprint en een paisley motief. Geschkt voor bijvoorbeeld een tuniek, t-shirt of strakke jurk. Zeer elastische stof. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Sidney.

 
!
Turquoise-bruin-zilvergroen-wit vormen de mooie kleuren combinatie in een glimmende satijn met spandex (elastisch). Mooi voor een top, jurk of knoopvest. Een mooi fantasie design. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 97% polyester en 3% spandex. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Verfspatters.

 
!
Fantasie dessign in een mooie kleuren combinatie. Een soepel vallende, zeer elastische, stof. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuniek, jurk of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


11 15

Flitz.

 
!
Zeer elastische, rekbare, stof met een grote fantasie print. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Tropisch tintje.

 
!
Zwart-grijs-paars tinten fantasie print voor bijvoorbeeld een tuniek. Elastische, soepel vallende, stof. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 97% viscose en 3% elasthan. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Bubbels.

 
!
Zeer elastische t-shirt stof voor een tuniek of shirt. De stof heeft een fantasie motief die doet denken aan bubbels. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


10 44

Bruine fantasie bloem.

 
!
Een witte ondergrond met een fantasie bloemen motief in bruin met lime. Leuk voor een tuniek, shirt of andere creatie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Taupe - bruine tinten t-shirt stof.

 
!
Deze elastische t-shirt stof in taupe - bruine tinten met een grove fatasie print is ideaal voor een tiniek of shirt. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Oranje/bruin elastische stof.

 
!
Super elastische t-shirt stof in warme oranje-bruine tinten met een fantasie print. Zeer geschikt voor een tuniek of t-shirt. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Fantasie patchwork.

 
!
Mooie interlock voor een tuniek of jurk of andere creaties. Zeer elastische stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 310 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


11 62

van Gogh bloemrijk.

 
!
Een elastische viscose interlock met een digitale print van een bloemenveld. Net een schilderij van van Gogh. Door een nieuwe een nieuwe techniek van het digitaal aanbrengen van de print krijg je een mooiere weergave. Ideaal voor een tuniek of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 97% viscose en 3% lycra.  Het stofgewicht is 340 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

02 03

Grote roos.

 
!
Dit grote roos dessign is een toppertje. Gemaakt van elastische vicose (interlock) en mooi voor een rok, jurk of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 310 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

06 15

Jewelery.

 
!

Soepel vallende viscose met een dessign van juwelen. Zeer sjieke uitstraling. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% vicose en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

"Klik hier" aan voor het patroon in MyImage op blz. 15.

Mondoi.

 
!
Een wat zwaardere, soepel vallende, elastische viscose met een groot bloemendessign. Ideaal voor een jurk, tuniek of een andere, leuke, creatie. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 330 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

62

Samja.

 
!
Een soepel vallende, elastische, viscose voor bijvoorbeeld een tuniek of shirt, met een fantasie bloem-dessign in bruin-zwart combinatie. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Roze waterlelie.

 
!
Soepel vallende interlock in een fantasie roze waterlelie dessign. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tuniek of een andere creatie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Jets bloem.

 
!

Een fantasie bloem uit de jaren 70/80. Echt een retro motief. Helemaal terug. Op een elastische viscose. Leuk voor een tuniek. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 330 gr/m.

T-shirt stof met ijsblauwe bloem.

 
!
Een mooie, fijne interlock (t-shirt stof), ijsblauw met een indigo en camel bloemmotief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 50% katoen en 50% polyester. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Finn.

 
!
Deze stof is leuk voor een tuniek, jurk of vest. Mooie, soepel vallende, interlock met een modieuze fantasie bloem in de kleuren combinatie paars/brique/violet/roze. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Ivory.

 
!
Mooie, iets stevige en toch soepel vallende, interlock (t-shirt) stof in antraciet grijs met een room kleurige streep. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 74% polyester, 24% viscose en 2% lycra. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Picasso t-shirt stof.

 
!
Fleurige fantasie dessign in geel-oker geel-bruin-paars-groen tinten. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Zebra-achtig dessign.

 
!
Een mooi, zeer elastische, iets angora achtige stof in de kleuren combinatie blauw-turquoise met een zebra-achtig dessign. Geschikt voor een twinset, tuniek of shirt. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 77% acryl, 19% wol en 4% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Tijdloos streep dessign.

 
!
Mooie, gebreide, interlock in een zwart-grijs-wit streep dessign met een goudkleurig accent. Zeer gekleed. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Zeer elastische, zwarte, stof..

 
!
Soepel vallende, elastische, zwarte stof voor bijvoorbeeld een shirt, knoopvest of basis elastische jurk. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Roos in ecru-bruin tinten.

 
!
Dit kan zomers en 's winters gebruikt worden voor shirts. Een mooie ecru ondergrond met daarop een eenvoudig roos dessign in bruine tinten. Super stretch. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Superstretch patchwork.

 
!
Deze stof is super elastisch door zijn samenstelling. De elastische stof is geschikt voor T-shirt, topje, of strak jurkje. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Het stofgewicht is 330 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


463

Elastische shirt stof.

 
!
Een zeer elastische stof die zeer geschikt is om strakke shirts te maken met een druk , maar vrolijk, motief met hier en daar gaatjes. Stof breedte is 125 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 138 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 3

Jersey met mini streep.

 
!
Een mooie katoenen interlock (jersey) met een fijne breedte streep. Deze stof is tijdloos en stretch. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 98% katoen en 2% lycra. Het stofgewicht is 270 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


21

Transparante roos met Tie and Dye.

 
!
Een net achtige stof met een roos motief en Tie and Dye fantasie dessign. Zeer geschikt voor shirts. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 156 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


011012

Elastische tule.

 
!
Een elastische tule-achtige stof met zowel een opgedrukt bloemmotief in de kleuren bruin-roze-geel, als een ingeweven bloemmotief. De stof is doorzichtig en zeer elastisch. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 78 gr/m.

Fleurige Paisley t-shirt stof.

 
!
Een super stretch met een kleurrijk paisley motief. Deze stof is een stretch velour. Zeer geschikt voor strakke shirts. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 90% polyester 10% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


732 733 734

Streep flanel shirt stof.

 
!
Een mooie, zware, kwaliteit interlock (t-shirt) stof, aan de binnen zijde geruwd. Daar door is deze stof extra zacht van binnen. Stof breedte is 155 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 512 gr/m.

Ceveland.

 
!
Een mooie polyester jersey met spandex. Dit houd in dat de stof zeer elastisch is Ideaal voor t-shirts. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 90% polyester en 10% spandex. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


14 16

Jersey crash.

 
!
Vage afbeelding van tekst-foto portretten-bankbiljetten zijn de dessigns van deze superstretch stof in de kleuren combinatie bruin-beige-zwart en groen (petrol). Tijdloos een ideaal voor bijvoorbeeld shirts welke met veel kleuren te combineren zijn. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.

T-shirtstof met wazige roos.

 
!
Met veel heldere kleuren doet deze stof echt zomers aan. Oranje-rood-geel en blauw met dier en daar een accentje groen. Een stof die het hele jaar gedragen kan worden. Leuk voor een t-shirt. Zeer elastische, exclusieve stof. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 142 cm. De samenstelling is 90% viscose en 10% elastan. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Hippe t-shirt stof.

 
!
Een trendy t-shirt stof. Deze is van een elastische kwaliteit. Echt super zoals diverse van onze t-shirt stoffen. Wij hebben deze kwaliteit al diverse seizoenen in onze collectie en het is echt een topper. Doet het erg goed bij proche uni. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Het stofgewicht is 270 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


09 11 13

Tijdloos motief t-shirt.

 
!
De kleuren combinatie van bruin-licht blauw-donker blauw-camel en roomwit met fantasie bloemmotieven geeft deze stof een tijdloos effect. Leuk op bijvoorbeeld een effen donker blauwe rok of pantalon. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 270 gr/m.

Elastar.

 
!
Een interlock t-shirt stof met iets wol. Deze stof voelt warm en zacht aan. De hoofdkleur is beige-camel met als dessign pars-bordeaux-aubergine bloemmotief. Deze winter helemaal hot. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een twin set. Een effen aubergine pantalon of rok er onder en u bent deze winter heel modieus. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 77% acr, 19% wol en 4% elastan. Het stofgewicht is 140 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 2

Veneza.

 
!
Een mooie, stevige, interlock. Deze is zeer elastisch met een grote rozen print van ongeveer 30 x 30 cm. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 270 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


10

Tie and Dye met streep.

 
!
Stevige, gebreide, interlock met een eenvoudig blauw-wit tinten tye dye moetief met een fijne, witte, breedte streep. All season stof. Ideaal voor shirts. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 60% katoen, 32% polyester en 8% elastan. Het stofgewicht is 270 gr/m.

Diverse vrolijke T-shirt stoffen.

 
!
Een mooie elastische interlock (T-shirt stof) met doiverse vrolijke, modieuze prints. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is viscose en elastan. Het stofgewicht is 308 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


011 002 005

Vrolijke geisha.

 
!
Moderne kleuren (roze-lime-turquoise-geel-oranje en bordeaux) en een japans motief met geisha afbeelding maken de stof zeer leuk en speels. Het is een interlock (gebreide stof) met lycra, en dus elastisch. Ideaal voor t.shirts. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Diverse uiteen lopende prints (t-shirt).

 
!
T-shirt stof in diverse kleuren en prints. De oorspronkelijk maat van het plaatje is 20x20 cm. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 92% viscose en 8% lycra. Het stofgewicht is 300 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


003 013 014 018 020 021 022 005

Diverse Strepen.

 
!
Fleurige streep in leuke kleur combinaties. Leuk voor een t-shirt, maar ook bijvoorbeeld als voering in een spijkerjasje. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is acryl, katoen en lycra. Het stofgewicht is 300 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 3 4 5

Thalia.

 
!
Een katoenen interlock (t-shirt stof) met elastan. Blijft mooi en is een rekbare stof in fuchia-rood-oranje-witte streep. Mooi voor een topje, maar ook voor een zonnejurk. Voor groot en klein. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% katoen en 6% elastan. Het stofgewicht is 320 gr/m.