T-shirtstoffen

Amattea.

 
!
Fantasie paisley dessign in retro stijl. Het is een zeer elastische t-shirt stof. Ideaal voor een strakke japon, twin-set of t-shirt. Stof breedte is 140 cm. Een samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


14 20

Flower-power t-shirt stof.

 
!
In de jaren 70 niet weg te denken. Drukke stoffen met een grote verscheidenheid aan motieven. Een mooie, soepel vallende, zeer elastische t-shirt stof. Doet het zeer goed deze zomer. Stof breedte is 145 cm. Een samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


3

T-shirt stof met goudaccent.

 
!
Een hoogwaardige, elastische, stretch stof voor een t-shirt. Mooie fantasie print, kleur blijft mooi. Stof breedte is 145 cm. Een samenstelling is 92% viscose en 8% lycra. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


5

Paars retro fantasie t-shirt stof.

 
!
Paarse en violet kleurencombinatie in een fantasie dessign met een hologram goud accent. Een zeer leuke, spannende, stof. Leuk voor twinset, tuniek of andere creaties. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% spandex. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Groot motief t-shirt stof.

 
!
Mooie kleuren combinatie met een fantasie print. De stof is zeer geschikt voor een t-shirt of badkleding en is zeer rekbaar. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% lycra. Het stofgewicht is 330 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


007 013

Roos-paisley t-shirt stof.

 
!
Antraciet grijze ondergrond met een fuchia-rode rozenprint en een paisley motief. Geschkt voor bijvoorbeeld een tuniek, t-shirt of strakke jurk. Zeer elastische stof. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Sidney.

 
!
Turquoise-bruin-zilvergroen-wit vormen de mooie kleuren combinatie in een glimmende satijn met spandex (elastisch). Mooi voor een top, jurk of knoopvest. Een mooi fantasie design. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 97% polyester en 3% spandex. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Verfspatters.

 
!
Fantasie dessign in een mooie kleuren combinatie. Een soepel vallende, zeer elastische, stof. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuniek, jurk of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


11 15

Flitz.

 
!
Zeer elastische, rekbare, stof met een grote fantasie print. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Tropisch tintje.

 
!
Zwart-grijs-paars tinten fantasie print voor bijvoorbeeld een tuniek. Elastische, soepel vallende, stof. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 97% viscose en 3% elasthan. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Bubbels.

 
!
Zeer elastische t-shirt stof voor een tuniek of shirt. De stof heeft een fantasie motief die doet denken aan bubbels. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


10 44

Bruine fantasie bloem.

 
!
Een witte ondergrond met een fantasie bloemen motief in bruin met lime. Leuk voor een tuniek, shirt of andere creatie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Taupe - bruine tinten t-shirt stof.

 
!
Deze elastische t-shirt stof in taupe - bruine tinten met een grove fatasie print is ideaal voor een tiniek of shirt. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Oranje/bruin elastische stof.

 
!
Super elastische t-shirt stof in warme oranje-bruine tinten met een fantasie print. Zeer geschikt voor een tuniek of t-shirt. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Fantasie patchwork.

 
!
Mooie interlock voor een tuniek of jurk of andere creaties. Zeer elastische stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 310 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


11 62

van Gogh bloemrijk.

 
!
Een elastische viscose interlock met een digitale print van een bloemenveld. Net een schilderij van van Gogh. Door een nieuwe een nieuwe techniek van het digitaal aanbrengen van de print krijg je een mooiere weergave. Ideaal voor een tuniek of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 97% viscose en 3% lycra.  Het stofgewicht is 340 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

02 03

Grote roos.

 
!
Dit grote roos dessign is een toppertje. Gemaakt van elastische vicose (interlock) en mooi voor een rok, jurk of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 310 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

06 15

Jewelery.

 
!

Soepel vallende viscose met een dessign van juwelen. Zeer sjieke uitstraling. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% vicose en 6% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

"Klik hier" aan voor het patroon in MyImage op blz. 15.

Mondoi.

 
!
Een wat zwaardere, soepel vallende, elastische viscose met een groot bloemendessign. Ideaal voor een jurk, tuniek of een andere, leuke, creatie. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 94% viscose en 6% elastan. Het stofgewicht is 330 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

62

Samja.

 
!
Een soepel vallende, elastische, viscose voor bijvoorbeeld een tuniek of shirt, met een fantasie bloem-dessign in bruin-zwart combinatie. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Roze waterlelie.

 
!
Soepel vallende interlock in een fantasie roze waterlelie dessign. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een tuniek of een andere creatie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% vicose en 5% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Jets bloem.

 
!

Een fantasie bloem uit de jaren 70/80. Echt een retro motief. Helemaal terug. Op een elastische viscose. Leuk voor een tuniek. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan.  Het stofgewicht is 330 gr/m.

T-shirt stof met ijsblauwe bloem.

 
!
Een mooie, fijne interlock (t-shirt stof), ijsblauw met een indigo en camel bloemmotief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 50% katoen en 50% polyester. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Finn.

 
!
Deze stof is leuk voor een tuniek, jurk of vest. Mooie, soepel vallende, interlock met een modieuze fantasie bloem in de kleuren combinatie paars/brique/violet/roze. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Ivory.

 
!
Mooie, iets stevige en toch soepel vallende, interlock (t-shirt) stof in antraciet grijs met een room kleurige streep. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 74% polyester, 24% viscose en 2% lycra. Het stofgewicht is 310 gr/m.