Tule/stretch tule

Taupe-rode elastische tule.

Bestel
Een roomwitte ondergrond met een fantasie bloemmotief in de kleuren taupe en rood. Deze stof is elastisch en doet aan als kant en is hier en daar transparant. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Stretch tule met roofdier print.

Bestel
Zeer elastische, fijne, tule met een roofdier print. Leuk voor een top of tuniek of omslag vestje. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Herfst kleurige, elastische, tule.

Bestel
Groen-blauwe-bruin tinten elastische tule met een fantasie bloemblaadjes motief. Leuk voor tuniek, en doet het goed op effen marine, mos, bruin of camel. Stof breedte is 105 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 85 gr/m.

Champagne kleurige kanttule.

Bestel
Een mooie, champagne kleurige, kanttule met in de lengte een roesje gestikt. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Blauw-bruin tinten stretch tule met bloem.

Bestel
jshi443-841
Een zeer elastische stof. Ideaal voor bijvoorbeeld een tuniek. Stof met een fatasie bloemmotief in blauw-beuge-bruine tinten. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% lycra. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Herfst retiba.

Bestel
Een mooie kleuren combinatie van blauw-bruin en ecru tinten in een bloemen dessign. De stof is een elastische, fijne, tule. Leuk voor een tuniek of een sierlijke rok. Deze stof is te combineren met een roestbruine, elastische velvet. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% nylon. Het stofgewicht is 120 gr/m.