Keper

Pioenroos.

Bestel
Elastische katoenen stof met een pioenroos dessign. Ideaal vfoor een jasje, broek of interieur idee. De samenstelling is 97% katoen en 3% spandex. Stof breedte is 145 cm. Het stofgewicht is 240 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


67 69

Jeans bloemen print.

Bestel
Bruine jeans met een fleurig bloemendessign. Leuk voor broeken voor jong en oud of een jasje. De samenstelling is 65% katoen, 32% polyester en 3% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Stretch katoen met floraal dessign.

Bestel
Mooie keper katoen. Een stretch katoen met een floraal dessign. Ideaal voor een broek of jasje. De samenstelling is 97% katoen en 3% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 275 gr/m.

Rozen parade (keper).

Bestel
Elastische, katoenen, keper met een roomwitte ondergrond en een rijkelijke rozen dressing. Leuk voor een broek, jasje of een leuk interieur idee. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 71% katoen, 26% polyester en 3% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Bedrukte keper.

Bestel
Zacht gele ondergrond met een vrolijke opdruk van blauwe en roze bloemetjes motief. Een keper binding (doet denken aan spijkerstof). Is iets elastisch. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is katoen, polyester, viscose en elastan. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Bloemrijke keper.

Bestel
Een mooie, elastische, fleurig bedrukte keper. Geschikt voor broek, jasje en natuurlijk rok of capribroek. Een leuk t-shirt erop en klaar is Kees. Ideaal voor de vakantie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 98% katoen en 2% lycra. Het stofgewicht is 476 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
093