Mantelstoffen (wol)

Klaproos met draadjes.

Bestel
Roomwitte ondergrond met draadjes en een fantasie rode klaproos. Ideaal voor een jasje. De samenstelling is 95% katoen en 5% Cu. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Blauwe wolvilt met slagen dessign.

Bestel
Bedrukte wolvilt met een fantasie slagen dessign voor bijvoorbeeld een jas. De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Gekookte krul wol.

Bestel
Een toppertje, deze mooie gekookte wol, welke iets kruld is. Mooi voor mantels voor jong en oud. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 100% wol. Het stofgewicht is 430 gr/m.

Trendscoat.

Bestel
Mooie stof van linnen-katoen met een coating. Deze stof is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een jas. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 55% linnen en 45% katoen.  Het stofgewicht is 280 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


22 62

Grijze gekookte wol met zwart brocante motief.

Bestel
Met deze stof kunt u vesten of jasjes maken. Het is een mooie, grijs, gemeleerde stof met een zwart brocante motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 42% polyesrter, 37% wol en 21% acryl. Het stofgewicht is 380 gr/m.

Beta.

Bestel
Een gemeleerde wollen met zijde tweed. Deze is uitstekend te combineren met New Delhi panelstof als colbert of de Waffle, zodat u een zeer aparte combinatie heeft. Een topper deze winter. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 54% wol, 26% polyamide, 11% zijde, 8% katoen en 1% lycra. Het stofgewicht is 390 gr/m.

Wollen mantelstof.

Bestel
Gekookte wol met een coating. Deze stof is geschikt voor traditionele mantels en sportieve houtje-touwtje jassen. De stof mag niet gebleekt of gewassen worden, en mag niet in de droger. Het mag wel lauw gestreken worden en chemisch gereinigd. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% wol. Het stofgewicht is 675 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

1