Velours/Fluweel

Mirror.

Bestel
Glanzende, zilver kleurige, effen stof. Zacht stretch velours. Deze stof staat afgebeeld in de Knipmode november 2006 op blz. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 77% rayon en 23% polyester. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Weggeschoren tie and dye velours.

Bestel
Deze tie and dye velours is in een stretch kwaliteit. De stof is ingeschoren met een fantasie motief. Leuk voor een top, tuniek of blouse. Stof breedte is 140 cm. Een samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02 03

Stretch Tie and Dye velours.

Bestel
Een mooie, volle stretch, velours met een Tie and Dye dessign. Zeer geschikt voor een T-shirt of japon, maar het wordt voor interieur gebruikt. De stof heeft een parelmoer-achtige glans. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% polyamide en 5% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02 03

Klassiek velours

Bestel
Uit grootmoeders tijd. Een klassieke velours van een mooie, zware, soepel vallende, stof. Ideaal voor een jasje of pantalon, maar ook vooral voor de rode kleur de Sint Nicolaas mantel. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 340 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 2 zwart