Gestepte stoffen/wattine

Zwart/wit foto print.

Bestel
Een gestepte stof met fibelfill (wattine) vulling. een zijde geheel zwart en de andere zijde zwart/wit foto print. Leuk voor een jas, bodywarmer of een andere gekke creatie. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 260 gr/m.

Gestepte pinguins.

Bestel
Gewatteerde (gestepte) stof met een kleurrijke, drukke, fantasie en pinguins opdruk. Zeer geschikt voor een skipak, jas of andere winterse outfit. Beide zijden zijn afgewerkt. De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Gewatteerde nylon met roos.

Bestel
Beide zijden afgewerkt. Een zijde effen zwart de ander met roosmotief. Geschikt voor jong en oud voor een jas of bodywarmer. Tussenvoering is van fiberfill. De samenstelling is 100% nylon. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 260 gr/m.

Goud.

Bestel
Een mooie, gewatteerde, goudkleurige stof met aan de andere zijde een iets geruwde, zwarte, flanel achtige stof (zie foto). De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Gestepte bodywarmer stof met cirkel.

Bestel
Beide zijden zijn afgewerkt. Zeer geschikt voor een bodywarmer of jas. Klik op het vergrootglas voor toepassing in Burda patroon model 7582. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 410 gr/m.

Gestepte swing.

Bestel
Mooie, gestepte wattine. Beide zijden afgewerkt. Ideaal voor een jas, bodywarmer of ski-kleding. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 410 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


22

Te gekke stof van € 32,15 voor

Bestel
Een gladde bovenlaag (nylon) met een effen borg, iets langharige, andere zijde. Met de gekleurde lintjes maakt dit een heel fleurig geheel. Geschikt boor bijvoorbeeld een bodywarmer of jas. De stof staat afgebeeld in Stenzo's patronenblad 06 of pagina 4. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 74% acryl, 20% polyester en 6% polyamide. Het stofgewicht is 700 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:13

Geborduurde jas-bodywarmer stof.

Bestel
Een mooie, gestepte, stof aan beide zijden afgewerkt. U kunt er in een snel tempo iets moois van maken. Stof breedte is 130 cm. Een samenstelling is 75% polyester en 25% polyacryl. Het stofgewicht is 450 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 4

Zwart-wit ruit (gestept).

Bestel
Deze stof is geschikt voor bodywarmers, oversized blouse of jasje. De stof is gevoerd met fibyfil met een effen zwarte voering. Vervolgens geheel doorgestikt in de lengete en de breedte. Ideaal te combineren met de zwart-wit ruit. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% viscose. Het stofgewicht is 400 gr/m.

Wattine met doorgestikt nylon.

Bestel
Een nylon zijde met een wattine en daarna doorgestikt. Ideaal voor bodywarmers, maar kan ook voor jassen gebruikt worden. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


01

Gestepte bodywarmer stof met bloemmatief.

Bestel
Beide zijden zijn afgewerkt. Leuk voor een ski-jas. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 410 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


5002 5004 5007