Aanbiedingen

Restanten en coupons. Voor deze artikelen geldt: OP is OP.

Top aanbieding: Coats Drima (cordonnet) garen pakket 150

!
Zit u ook altijd te tobben met naaien. Net niet de juiste kleur. Wij bieden aan: Coats Drima garen 30 meter klosjes, zodat u wat minder vaak misgrijpt. Garen voor zowel de kleine handklusjes als kleine naaiklusjes. Garen is van polyester. 150 klosjes assorti. OP = OP.

Top aanbieding: Coats Drima (cordonnet) garen pakket 100

!
Zit u ook altijd te tobben met naaien. Net niet de juiste kleur. Wij bieden aan: Coats Drima garen 30 meter klosjes, zodat u wat minder vaak misgrijpt. Garen voor zowel de kleine handklusjes als kleine naaiklusjes. Garen is van polyester. 100 klosjes assorti. OP = OP.

Top aanbieding: Coats Drima (cordonnet) garen pakket 50

!
Zit u ook altijd te tobben met naaien. Net niet de juiste kleur. Wij bieden aan: Coats Drima garen 30 meter klosjes, zodat u wat minder vaak misgrijpt. Garen voor zowel de kleine handklusjes als kleine naaiklusjes. Garen is van polyester. 50 klosjes assorti. OP = OP.

Gebloemde fleece van € 32,95 voor

!
 
Een toppertje is deze gebloemde fleece met aan de andere zijde een ruitmotief. De stof staat afgebeeld in Knippie Idee herfst 2007 in twee leuke jasjes. Een A-lijntje en een trech-coat, maar de stof kan natuurlijk ook voor volwassenen worden gebruikt. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 30% acryl, 23% polyester en 12% wol. Het stofgewicht is 680 gr/m.

Tweed, simpel geborduurd van € 21,95 voor

!
Deze winter niet weg te denken. Een tweed met daarop een simpel geborduurd bloemetje. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen een colbertje, rok of tuniek. Deze stof is zo mooi dat u het beste een simpel model kunt gebruiken zodat de stof goed overkomt. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 60% polyester, 20% wol en 20% ramee. Het stofgewicht is 400 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


35

Stenzo gemeleerd breisel van € 25,00 voor

!
Een stoere stof die u voor jong en oud kunt gebruiken. De stof is aan beide zijden te verwerken. Deze stof staat afgebeeld in Knippie herfst 2003 (blz 30/31 en 9). Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 54% acetaat, 37% polyester en 9% wol. Het stofgewicht is 580 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


13 23 11 12 30

Stenzo flower embroidery € 32,50 voor

!
Soepele, zwarte jeans met aan de ene zelfkant ingekipte franjes met daarna een roesje en dan geborduurde bloemen. Een toppertje. Deze stof dient voor het verwerken zorgvuldig gewassen te worden omdat het afgeeft. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Modieuze gevoerde wattine van € 14,95 voor

!
Een dikke fiberfill met aan beide zijden doorgestikte poplin. Deze stof is geschikt voor bodywarmers en jasjes. Beide zijden zijn klaar voor gebruik en een beetje ervaren naaister kan in nog geen 3 kwatier een simpel jasje in elkaar zetten. De stof heeft een doorgestikt blokmotief. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Stenzo embroidery fleece van € 17,50 voor

!
Door een leuk, simpel borduursel aan te brengen op de fleece krijg je toch iets heel aparts. Dat hebben ze bij Stenzo begrepen en men is dan ook met een groot assortiment fleece gekomen. Deze fleece is te combineren met de uni fleece van Stenzo met hetzelfde kleurnummer. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 460 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


09

Polyester bloemmotief.

!
Op = Op
Een mooie polyester stof met iets verdikt opliggend bloemmetjes motief. Zeer geschikt voor een soepel vallende zomer blouse, maar ook voor een jurkje, een rok en twinsets of zelfs een nachthemd. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 95 gr./m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


137

Surabaya van € 12,95 voor

!
Een tropische gedachte bij zo een naam. Dat doet deze stof ook een beetje aan. Een mooie crushed stof met in de breedte kant oper genaaid. Het geheel is Tay Day geverfd. Echt iets tropisch. Zeer geschikt voor een strokenrok. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 65% polyester en 35% katoen. Het stofgewicht is 170 gr./m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


115

Flower boom van € 15,50 voor

!
Een mooie stevige poplin met in de lengte geborduurde fantasie bloemen. Mooi voor een rok, jurk, tuniek of blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 196 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2