Stenzo stoffen (50% korting)

Stenzo modieuze pantalon stof.

Bestel
Een stoere, modieuze, dubbelface pantalon stof (zwart-zalm). De stof staat afgebeeld in Stenzo's patronenblad 04. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 80% katoen en 20% polyurethaan. Het stofgewicht is 380 gr/m.

Stenzo roze feece-achtige stof.

Bestel
Een mooie fleece-achtige stof met een simpel bloemenmotief dat overloopt van bruin-tinten naar Bordeaux. Niet te dik, dus ideaal voor sweaters en vesten voor het voorjaar of de zomer avond. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 78% Mi en 22% polyester. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Stenzo bruine tinten cord.

Bestel
Een zachte, midden, corduroy met als hoofdkleur donker bruin met strepen in beige-camel tinten. Valt soepel en is geschikt voor jong en oud. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Tie and Dye uni en geborduurd.

Bestel
Echt een toppertje. Mooie, fijne, babycorduroy in een tie and dye kleuren roze-roomwit-bruinbeige. We hebben een uni en de andere heeft een fijn opgeborduurd bloemmotief in zilverkleur. Echt iets aparts. Stof breedte is 147 cm. Een samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 340 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


22 32

Stenzo gesmockt seersucker.

Bestel
Een moie seersucker met om de 7,5 cm een mooi elastisch borduursel (smock). Erg leuk voor een blouse voor jong en oud. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


09 11

Stenzo crash colour stripes.

Bestel
Een mooie gesmokte stof met veel kleurtjes. Stof breedte is 120 cm. De samenstelling is 90% katoen, 9% polyester en 1% elastan. Het stofgewicht is 200 gr/m.

Stenzo fleurig gebreid.

Bestel
Een los gebreide stof in een vrolijke kleuren combinatie van oranje-geel-wit. Te gek voor de komende zomer. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 50% katoen en 50% acryl. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


15

Stenzo embroidery borg.

Bestel
Een oranje borg met een glimmende organza laag welke vervolgens is doorgestikt met een motief. Voor jong en oud, maar ook geschikt voor interieur. Deze zeer aparte stof staat in diverse zelfmaakmode bladen.Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 74% acryl, 24% polyester en 2% polyamide. Het stofgewicht is 985 gr/m.

Stenzo geborduurde sterbloem.

Bestel
Een room kleurige badstof achtige interlock met daarop een camel kleurig borduursel van een bloem in de vorm van een ster. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 67% acryl en 33% polyester. Het stofgewicht is 450 gr/m.

Stenzo zwarte, lang harige borg met bloem.

Bestel
Een echt ruige borg met ongeveer 5cm lang haar met hier en daar een oranje-rood bloem motief, welke door de borg wat verscholen is. Deze stof staat afgebeeld in Stenzo's patronenblad 04. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 57% acryl en 43% polyester. Het stofgewicht is 580 gr/m.

Stenzo gekleurde Prince de Galles ruit.

Bestel
Een traditionele ruit met een kleurtje. Het is net iets anders. De stof staat afgebeeld in Stenzo's patronenblad 04 (blz 17) als stoere jongens broek. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is polyester en katoen. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


13 33

Stenzo polar fleece.

Bestel
Een zandkleurige ondergrond met terra kleurachtige bloklijn. Niet te dik dus confortabel te dragen. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 380 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


12

Stenzo multi colour medium hair.

Bestel
Een fleurige stof welke echt een topper is. De stof is geschikt voor vest, jas of overgooier, maar wordt ook wel voor interieur gebruikt. De stof is lekker zacht. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 85% acetaat en 15% polyester. Het stofgewicht is 520 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


21

Stenzo check fur.

Bestel
Een combinatie van roze en oudroze is gebruikt voor deze fijne tricot borg in blok motief. Deze stof staat afgebeeld in het Stenzo´s patronenblad 02 op blz. 5. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 84% polyamide en 16% polyester. Het stofgewicht is 460 gr/m.

Stenzo uni gebreide tricot.

Bestel
Deze stof is eveeens een Stenzo produkt en is te combineren met de stof hier boven. Letop, voorzichtig wassen. De samenstelling is 39% polyester, 27% polyamide en 34% katoen. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 400 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1015

Stenzo lichtgewatteerde stof.

Bestel
Deze stof is gebruikt voor een bodywarmer die staat afgebeeld in Knippie herfst 2004. Het is een nylon, gewatteerde, stof met cirkels wan gekleurde stiksels. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 160 gr/m.

Stenzo oranje-creme borg.

Bestel
Een oranje, iets gemeleerde, ondergrond met een roomwitte zachte borg. Deze is geschikt voor vest, jasje of trui. Lekker voor de winter, maar zeker ook voor het voorjaar en kille zomer avonden. Let op: zeer brede stof. Stof breedte is 170 cm. De samenstelling is 70% polyester en 30% acryl. Het stofgewicht is 360 gr/m.