pompoen schilderij

Nieuw in onze collectie

Een prachtige toepassing gemaakt door één van onze klanten.

Pompoen.

 
!
Herfststof voor interieur of andere toepassingen met een mooie fotoprint. De samenstelling is . Stof breedte is 160 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Molly.

 
!
Erg mooie, wat dikkere maar soepel vallende, interlock (t-shirt) stof met een vrolijk gekleurd printje. Leuk voor meiden als jurk of voor andere creaties (zie foto). Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 92% katoen en 8% elastan. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Roodkapje.

 
!
Witte ondergrond met rode dots en Roodkapje uit de Efteling. Voor je eigen gekke dekbed overtrek of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Boze wolf.

 
!
Witte ondergrond met een patchwork grijs dessign en de boze wolf  uit de Efteling. Voor stoere interieur ideetjes en voor echte boys. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Hartjes.

 
!
Mooie katoenen stof met Efteling hartjes dessign. De samenstelling is 100% katoen. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


11 17 51

Forest Animals.

 
!
Stevige tricot in licht camel met een donkerbruine dieren print. Leuk voor een sweater, vest of broek voor de stoere boy's. Stof breedte is 155 cm. De samenstelling is 95% katoen en 5% elastan. Het stofgewicht is 372 gr/m.

Olympics.

 
!
Multi color dierenprint op een mooie trico met een zachte (flanelachtige) achterzijde. Voor een stoere jongens sweater of vest. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 60% katoen en 40% polyester. Het stofgewicht is 336 gr/m.

Rosalie.

 
!
Fijne baby corduroy met een fleurige fantasie print . Leuk voor kleine meiden voor bijvoorbeeld een jurkje of overgooier. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Elastische houthakkersruit.

 
!
Satijn met multi color vlinderprint. Leuk voor een jumpsuit of andere craties. De samenstelling is 55% polyester, 42% katoen en 3% spandex. Stof breedte is 145 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


054

Rosa.

 
!
Grijze ondergrond met een multi-color herfst tinten rozen print. Zeer geschikt voor een jurk of rok. Het is een elastische viscose. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Off-white - zwart ongelijke draad.

 
!
Een elastische (tricot) stof met een ongelijke draad. White-off met een zwart blok, grof geweven voor een zeer aparte uitstraling. Geschikt voor jond en oud.. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 56% katoen 44% polyester. Het stofgewicht is 240 gr/m.

Interlock met borg.

 
!
Een interlock met een cobalt blauwe ondergrond met lime sterren en aan de andere zijde een zelfde uni cobalt blauwe, zachte, teddy borg. Geschikt voor een stoer vest. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 65% polyester en 35% katoen. Het stofgewicht is 380 gr/m.

Fur.

 
!
Zeer zachte, knuffel, babay borg in roomwit. Geschikt voor kleding creaties voor jong en oud, maar ook om knuffels te maken. Een toppertje. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 355 gr/m.

Veertjes.

 
!
Soepel vallende grijze tricot (interlock) met een dessign van veertjes in het zwart. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Interlock met bretonse streep.

 
!
Stevige, mooie, soepel vallende interlock (t-shirt) stof met een breedte streepdessign. Geschikt voor lange of kortere rokken. De samenstelling is 87% polyester, 10% viscose en 3% spandex. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 240 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


008 054

Ingeweven fantasie roos.

 
!
Een mooie, stevige, tricot met een ingeweven, iets opliggende, fantasie roos dessign. Zeer geschikt voor een jasje, jurkje of een andere creatie. De stof is rekbaar. De samenstelling is 95% polyester en 5% spandex. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


022 052

Bolletjes

 
!
Grof, transparant, gebreid met een ongelijke draad waardoor er bolletjes op de goede kant komen te liggen. Leuk voor een vest, jurk (wel voeren) of andere gekke creaties. Zeer rekbaar. Zie MyImage 2016 (blz 9). De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 260 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


022 051

Grijze jogging stof.

 
!
Mooie, stevige, maar toch soepel vallende jogging stof met een zeer zachte andere zijde. Geschikt voor zeer uiteenlopende creaties voor jong en oud. De samenstelling is 56% polyester en 44% katoen. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Grijs met roomwit interlock.

 
!
Een midden grijze interlock met roomwitte wirwar plukjes in een iets opliggende steek. Gewoon zeer eenvoudig, maar erg leuke stof voor bijvoorbeeld een fantasie jurk of tuniek voor jong en oud. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 57% polyester, 40% katoen en 3% spandex. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Taupe interlock.

 
!
Deze zachte taupe kleurige t-shirt (interlock) stof doet angora-achtig aan. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 58% katoen, 38% polyester en 4% spandex. Het stofgewicht is 220 gr/m.

Flessen groene pied-de-poule.

 
!
Stevige, maar toch soepel vallende, t-shirt stof in flessen groen-zwart pied de poule dessign. Creaties zoals een jasje, rok of tuniek zijn mogelijk. De stof is rekbaar. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 55% polyester en 45% viscose. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Trapsgewijze hoekjes.

 
!
Mooie beige-roomwit geweven stof met een hoekjestrap geweven moetief. Ideaal voor bijvoorbeeld interieur bleding, maar ook voor een jasje of andere ideetjes. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 50% polyester, 47% katoen en 3% spandex. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Jacquardstof met waaierprint.

 
!
Een leuke stof voor een jasje, maar er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Deze stof staat afgebeeld in MyImage zomer 2016 blz. 6/7. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Spijkerstof met sterretjes.

 
!
Soepel vallende spijkerstof met een klein sterretjes dessign. Leuk voor de kleintjes voor bijvoorbeeld een jurkje of broekje. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Satijn met bonte vlinderprint.

 
!
Satijn met multi color vlinderprint. Leuk voor een jumpsuit of andere craties. De samenstelling is 97% polyester en 3% spandex. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 240 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


002 011

Taupe-rode elastische tule.

 
!
Een roomwitte ondergrond met een fantasie bloemmotief in de kleuren taupe en rood. Deze stof is elastisch en doet aan als kant en is hier en daar transparant. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Eigenzinnig wit.

 
!
Een wat dikkere, maar zeer mooie, soepel vallende de witte stof met een opliggend ingeweven fantasie motief. Zeer geschikt voor een jasje of basis jurk, maar natuurlijk ook voor woonideetjes. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 68% katoen, 30% poliester en 2% elastan. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Beige-roze Chanel.

 
!
Chanelstof in roomwit met een bruin/beige/roze opliggende, wat dikkere, draad. Zeer basic, zowel met klassieke als moderne stoffen te conbineren. Bijvoorbeeld een jasje, rok of jurkje. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 31% polyamide, 30% katoen, 22% acryl en 17% polyester. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Zwart ingeweven.

 
!
Een mooie jacquard ingeweven motief in een soepel vallende, zwarte stof. Deze stof is elastisch en kunt bijvoorbeeld gebruiken voor een rokje of basic jurkje. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 79% katoen, 18% poliamide en 3% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Oud roze kant.

 
!
Een mooie elastische kant stof voor bijvoorbeeld een jurkje of andere creaties. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 55% nylon, 40% katoen en 5% elastan. Het stofgewicht is 160 gr/m.

Diverse stippen in zwart, grijs en rood.

 
!
Mooie, soepel vallende, stof. Een witte ondergron met zwart, grijs en rode fantasie stip voor een zonnig jurkje of blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Rozen parade (gebreid).

 
!
Mooie, iets transparante, gebreide (interlock) stof met een rozen bloemenprint. Echt zomers voor een shirt, jurk of tuniek.De samenstelling is 65% polyester en 35% polyester. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20 22

Rozen parade (keper).

 
!
Elastische, katoenen, keper met een roomwitte ondergrond en een rijkelijke rozen dressing. Leuk voor een broek, jasje of een leuk interieur idee. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 71% katoen, 26% polyester en 3% elastan. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Koraal roze tweed.

 
!
Deze koraal roze, soepel vallende, met een glimmend accent tweed is een topper. Leuk voor bijvoorbeeld een mantel pakje, rok of jasje. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 320 gr/m.

T-shirtstof met traditionele Provencaalse print.

 
!
De print kom je veel tegen in Frankrijk op een katoentje. Maar nu bij ons op een mooie, soepel vallende t-shirt stof (interlock). Leuk voor een t-shirt of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% elastan. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Namaakleer met gestikt ruitmotief.

 
!
Zwart namaak leer met een gestikt ruitmotief. Leuk voor een jasje of broek, maar ook voor bekleding van bijvoorbeeld stoelen. Een toppertje. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 60% polyurethaan, 35% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 330 gr/m.

Jacquard.

 
!
Een katoen-polyester stof met een fatasie jacquard dessign. Deze is rekbaar. Leuk voor een rok of jurk. De samenstelling is 53% polyester, 45% katoen en 4% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 220 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20

Roze Georgette.

 
!
Een basis jurk van deze mooie Geogette en daarna kunt u dan eindeloos met fatasie printstof combineren. Ook geschikt voor een blouse. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Mooie soepele linnen.

 
!
Mag niet ontbreken in een zomer collectie als bijvoorbeeld basic jurk, pantalon of colbert. De samenstelling is 100% linnen. Stof breedte is 145 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


54 69

Soepel vallende linnen-katoen.

 
!
Deze soepel vallende linnen/katoenen stof is zeer makkelijk te verwerken en ideaal voor een zomerse outfit. De samenstelling is 55% katoen en 45% linnen. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


50 51 54 69

Fuchia poplin met fabelachtige print.

 
!
Mooi geweven, soepele, poplin met een fabelachtige bloemenprint. Leuk voor een jurkje, blouse of een woonideetje. De samenstelling is 100% katoen. Stof breedte is 145 cm. Het stofgewicht is 155 gr/m.

Ketting print.

 
!
Op een licht grijze ondergrond een fantasie print. Het is een soepel vallende, mooie, interlock (t-shirt) stof. Voor, bijvoorbeeld een jurk of t-shirt. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Trico met jeans fantasie print.

 
!
Interlock met jeans kleuren fantasie print. Leuk voor een tuniek, jumpsuit of andere leuke creaties. De samenstelling is 95% viscose en 5% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Fuchia latex.

 
!
Echt een aanrader voor bijvoorbeeld regencapmantels of poncho voor de kleine meid, maar ook geschikt voor een tas of badtas. De samenstelling is 90% polyester en 10% spandex. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Antraciet gebreid.

 
!
Een gemeleerde, ietsoneffen, gebreide stof. Voor zowel de winter als de zomer te gebruiken voor bijvoorbeeld een vest. De samenstelling is 70% viscose, 24% linnen en 6% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Roze opliggende noppen.

 
!
Leuk voor een jasje, maar ook geschikt voor een basic jurkje. Soepel vallende stof met een ingeweven, opliggende, nop dessign. Kan ook voor interieur ideeen gebruikt worden. De samenstelling is 54% katoen, 43% polyester en 3% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Diagonale ruit met roos motief.

 
!
Een wat drukkere achtergrond met een vrolijke, multi-colour, roos motief. Erg zomers en leuk voor een jurk of tuniek. Zeer elastische stof. De samenstelling is 90% polyester en 10% elastan. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Zwart/wit snake print.

 
!
Zeer geschikt voor een pantalon of jasje is deze iets dikkere stof met elastan waardoor de stof rekbaar is. Met een fantasie slangen print in zwart/wit. De samenstelling is 72% katoen, 26% polyester en 2% elastan. Stof breedte is 135 cm. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Grof gebreid met accenten.

 
!
Mooie, iets transparante, gebreide (interlock) stof met een rozen bloemenprint. Echt zomers voor een shirt, jurk of tuniek.De samenstelling is 44% katoen, 40% acryl en 16% polyester. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 320 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


14 32

Testbeeld multi-color

 
!
Deze tricot is een toppertje met de multi-color print die doet denken aan het TV-testbeeld (zie foto). Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is96% viscose en 4% elastan. Het stofgewicht is 220 gr/m.