Pantalonstof

Iets geruwde poplin.

Bestel
Deze stof staat afgebeeld in KnipMode mei 2006 op blz. 18 als capri broek. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 60% katoen en 40% nylon. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Gemeleerde uni tweed.

Bestel
Altijd goed en mag niet in een collectie ontbreken. Een outfit van tweed, geschikt voor gelegenheden, maar ook voor alledaags. Een mooie, soepel vallende, stof. Let op: er zit wol in de stof. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 70% wol en 30% polyester. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Strepen parade.

Bestel
Een, mooie, stevige jeans-achtige stof met een streep. Leuk voor een broek of jasje, maar kan ook bijvoorbeeld voor een standstoel gebruikt worden. Echt een stevige, tijdloze, stof. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 9,5 oz.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


6

Kreukvrije pantalon stof.

Bestel
Echt iets moois deze stof. Er zitten diverse ingeweven strepen in. Deze stof kreukt niet, valt soepel en is zeer plezierig in het dragen, zeker in de zomer. Ondanks dat er wol inzit prikt de stof niet. Een toppertje voor bijvoorbeeld een pantalon of combinatie. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 54% polyester, 44% wol en 2% lycra. Het stofgewicht is 230 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


3237 4417