Voile

Krinkelvoile met vrolijke print.

Bestel
Een krinkelvoile met een vrolijke print van gehaakte motieven. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 65% polyester en 35% katoen. Het stofgewicht is 140 gr/m.

Voile met goudaccenten.

Bestel
Deze voile met fantasie print is mooi voor een rok, tuniek of jurk. De stof heeft hier en daar een goudaccent in de print. Zeer sierlijke stof, welke oosters aan doet. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 90 gr/m.

Beige kreuk viole.

Bestel
Geschikt voor een oversized blouse of andere creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Taupe met paisley viole.

Bestel
Een taupe kleurige ondergrond met een paisley motief. Zeer geschikt voor een tuniek of blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Sliertjes.

Bestel
Een overheersend rood-oranje kleurige stof met veel andere kleuren met sliertjes opgestikt. Geweldig voor bijvoorbeeld een tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Immage.

Bestel
Een transparante stof met een roze bloem print. Dee print is niet volledig, waardoor een apart effect ontstaat. Leuk als toplaag over b.v. wit of roze linnen/katoen waardoor de effen stof niet saai aandoet. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 60% viscose, 20% nylon en 20% polyester. Het stofgewicht is 110 gr/m.

Fleurige zomerse stof.

Bestel
Poplin katoen met daarop een fleurige, vrolijke, multi colour print. Een te gekke stof. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 170 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


024

Magia.

Bestel
Een fantastische ausbrenner. Een mooie, zwarte, netstof met daarop een fatasie dessign in de kleuren pertol-truquoise-blauw tinten. Een toppertje, zeker voor een bijzondere gelegenheid of feestdag. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 72% viscose en 28% polyamide. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Olimpic.

Bestel
Een mooie voile met een fatasie dessign met hier en daar wat glimmende accenten door wat pailletjes. Mooi voor een tuniet, rokje of andere elegante creatie. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 170 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


73

Glitter accent.

Bestel
Een zeer elastische, iets transparante, stof met daarop een flock druppel motief met glinster accent. Echt iets feestelijks voor de feestdagen of een andere feestelijke gelegenheid. Leuk voor bijvoorbeeld een twinset. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 55% Nylon, 35% polyester en 10% lycra. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Jacquard voile.

Bestel
Een zeer fijne transparante voile met een eenvoudig lagwerpig motiefje. Erg geschikt voor feestelijke kleding, maar ook voor een blouse. Bijvoorbeeld voor - en achterpand zwart velours (nicky velour) en de mouwen van deze voile. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 150 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Roze gipsy stof.

Bestel
Diverse roze- en zalmtinten in de lengte met daarop lintjes stikseltjes en franjes. Echt een zeer leuke, fleurige, stof. Leuk voor een ruim vallende rok. Moet wel gevoerd worden want de stof is transparant. Kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een coctailjurkje. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 120 gr/m.

Tule met lintjes.

Bestel
Zwart-wit-grijs tule met daarop een fantasie lintjes gestikt. dames en heren. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 110 gr/m.

Ausbrenner viole.

Bestel
Een mooie kleurencombinatie van blruin-beige-paars en iets fuchia in een fantasie dessign in een ausbrenner (ongelijke streep). Zeer geschikt voor een tuniek en andere gekke creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 90 gr/m.

Rood-bruine fantasie voile.

Bestel
Georgette-achtige voile met een fantasie dessign in rood-beige-bruin-zwart. Leuk voor een gek tuniek. Doet het goed met bruin. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Losse stukjes.

Bestel
Groen-koraal-paars-lila, dat zijn de kleuren van deze stof. De stof is een stretch tule achtige stof. Is iets transparant. Over de gehele stof zijn kleine stukjes stof genaaid. Deze hangen los aan de stof. Echt gipsy achtig. Ideaal voor een rok. De stof is zo sierlijk dat een eenvoudig model de stof het mooist doet uitkomen. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 93% viscose en 7% lycra. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Bruin/oranje voile.

Bestel
Een transparante stof met een lengte ondergrond van tie & dye in de kleuren oranje-bruin. Daarop is een bruin bloemmotief met een klein goudkleurig accent. Deze stof is echt iets trendy voor bijvoorbeeld en tuniek of rok. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 120 gr/m.

Opal plain.

Bestel
Een mooie effen, soepel vallende, licht gekreukte viole. De stof staat afgebeeld in KnipMode november op blz. Stof breedte is 120 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 90 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 2

Fleurige voile.

Bestel
Transparant in fleurige kleuren is deze voile. Goed voor zowel zomer als winter. Leuk voor een rok of blouse. De stof heeft een fantasie dessign waarvan de kleuren combinaties het doen. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 65% polyester en 35% viscose. Het stofgewicht is 130 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Crushed voile geborduurd.

Bestel
Een crushed voile met daarop een bloemendessign en daarop nog een borduursel. De stof is iets transparant. Leuk voor een top, tuniek of een rok. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 130 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1

Diverse stiksels.

Bestel
Deze stof is fout als het maar kan. Een gewoon sitksel en een locknaad in de lengte is wat deze stof siert. Een effen, zwarte, transparante stof met een kleurige fantasie bloem. Leuk voor een gekke rok. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 130 gr/m.

Retiba.

Bestel
Een elstische, fijne, tule in de kleuren combinatie van geel-camel-bruin-oranje. Echte herfst tinten met hier en daar en goudkleurig accent en een fantasie print.. Mooi voor bijvoorbeeld een tuniek of een rok (deze moet dan wel gevoerd worden). De stof is mooi te combineren met zwart of bruin. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 110 gr/m.

Patchwork voile.

Bestel
Deze stof is tijdloos. Een voile met stroken in de lengte, een wat rustig bloemmotief en een strook wat drukker en dan een streepstrook en deze repeteerd. Op de naden van de stoken is een satijn lintje met een roze roos. Op de andere naad een sierlijk kantje. Kleuren in natuur tinten. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


90-2 071 072 073

Rozen parade.

Bestel
Soepel vallende, georgette-achtige, stof met een vrolijke rozen print en wat chineese tekens. Ideaal voor een zonnige jurk, rok of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02