Viscoses/Polyester

Geplooide stof.

Bestel
Een fijn geplooide (gevouwen) stof in de breedte. Hierdoor ontstaat een zeer apart geheel Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 240 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


16 55

Herfst stof.

Bestel
Een mooie, gladde, iets glimmende polyester stof. Zeer geschikt voor een blouse. De kleuren combinatie is zwart-donker grijs-camel-beige-rood in een fantasie dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Off-white patchwork.

Bestel
Een combinatie van diverse soorten stof van verschillende materialen vormen deze te gekke stof. De stof is ook met diverse stiksels doorgestikt. Leek voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is diverse stoffen zoals zijde, viscose en katoen.. Het stofgewicht is 200 gr/m.

Fuchia-violet-paarse fantasie stof.

Bestel
Een mooie viscose voor een tuniek of blouse of een andere leuke creatie in de kleuren fuchia-violet-paarse fantasie print. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 82% viscose en 18% polyamide. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Lijntjes roos.

Bestel
Deze stof is zowel voor de jonge vrouw als een wat oudere dame geschikt. Voor de wat jongere vrouw een sierlijke jurk en de wat oudere bijvoorbeeld een tuniek of blouse. Een mooie all-seasons stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 180 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
001 003

Chique camel bloem.

Bestel
Een diep donker blauwe ondergrond met camel/aqua bloemen dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 147 gr/m.

Witte blouse stof met rimpels (smock).

Bestel
Een effen, wit transparante, stof met een getrokken lycra draad. Hierdoor ontstaat een gerimpelde stof (smock). Stof breedte is 125 cm. De samenstelling is 99,8% viscose en 0.2% lycra. Het stofgewicht is 213 gr/m.

Patchwork viscose.

Bestel
Viscose met mix & match-dessins. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% visose. Het stofgewicht is 145 gr/m.

Streep viscose.

Bestel
Een zeer mooie kwaliteit viscose in een speels verticaal motief. Een stof die b.v. simpele basis kleding weer nieuw leven zou kunnen inblazen. Een mooie oversized blouse van deze stof doet wonderen. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 132 gr/m.

Aparte viscose.

Bestel
Deze viscose heeft een zeer aparte stof structuur. Door een getrokken draad is er een ribbel ontstaan in de lengte van de stof. Iets apart dus in heel vrolijke tinten. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 170 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


12

Voorjaars viscose.

Bestel
Deze transparante doet het erg goed als een combinatie stof bij onze traditionele linnen. De kleuren wijnrood, oud roze en roze zijn erg goed te combineren met deze stof. B.v. als oversized blouse of topje om de stof op te halen. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 140 gr/m.