Viscoses/Polyester

Sliertjes.

 
!
Een super mooie stof voor een avondjurk of top. Een mooie, zwarte, viole met daarop allemaal sliertjes gestikt. Echt een sjieke, sierlijke, stof. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Jungle bloem.

 
!
Een mooie, zeer soepel vallende, stof voor een wikkelrok, blouse of jurk in groen-rood tinten. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 130 gr/m.

Fantasie stof.

 
!
Een soepel vallende polyester stof die zeer geschikt is voor een blouse of jurk. Blokjes motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester.  Het stofgewicht is 280 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


15 16

Groot paisley motief.

 
!
Brique-fuchia-rood zijn de hoofdkleuren van deze bont gekleurde, elastische, viscose. Ideaal voor een tuniek, twinset of andere creaties. Het heeft een groot paisley motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Simpel klein bloempje.

 
!
Licht beige, gecrushde, ondergron met een klein, simpel, bloempje in blauw-oud roze. Leuk voor een jurkje voor een kleintje, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld een wikkeltop. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 195 gr/m.

Milord.

 
!
Een glanzende, petrol kleurige, stretch velours. Mooi voor een grote maat tuniek maar kan ook voor een huispak gebruikt worden. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% spantax. Het stofgewicht is 390 gr/m.

Marrakech.

 
!
Een mooie, glimmende, gekreukte satijn stof met een boorduursel in de lengte met in het stiksel een glimmend pallaitje. Echt iets aparts. Kan zowel voor top als rok gebruikt worden. Uiteraard ook voor andere creaties. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 265 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


178 309 832

Indiaanse stof met streep.

 
!
Een grof geweven structuur stof met daarop ingeweven velours strepen in diverse kleuren. Echt een aparte stof. Leuk voor een blazer. Doet een beetje indiaans aan. Een echte exclusieve stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 48% viscose, 32% acetaat en 20% acryl. Het stofgewicht is 355 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


002

Ribbon chiffone.

 
!
een mooie, gelijkmatige, transparante stof met daarop diverse leuk geborduurde lintjes. Glitter zwart of witte bandjes. Leuk voor een feestelijke aangelegenheid, voor bijvoorbeeld een blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02

Zwart met gouden stedennamen.

 
!
Deze corduroy is nog fijner dan babycord en is elastisch. De kleur is oud roze. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 70% viscose, 27% polyamide en 3% elastan. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Chique roesjes.

 
!
Een transparante zeer stretch netstof met daarop, op verschillende breedtes, roesjes. Deze roesjes hebben een glimmend accent. Zeer feestelijk voor blouse, topje en shirt. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 260 gr/m.

Printed jacquard.

 
!
Wit, roomwit en bruin-beige zijn de kleuren combinatie van deze jacquard geweven stof. De stof heeft verschillende stroken. Een fantastische stof voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 56% polyester en 44% viscose. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Creme jaquard.

 
!
Mooie, ingeweven, stof. Jaquard. Helaas moeilijk te tonen, maar diverse mooi ingeweven patronen. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 87% viscose en 13% polzamide. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Peachskin met roofdier print.

 
!
Een stof die zowel voor rokken als bloses gebruikt kan worden. Deze stof is te combineren met de boggi stripe. Een zeer mooie kwaliteit. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02 03

Peachskin met bloem dessign.

 
!
Een mooi vallende stof die zowel voor een rokken als voor blouses geschikt is. Deze stof is erg mooi te combineren met de boggi stripe. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Modieuze satijn.

 
!
Een mooie, glimmende satijn met een roosdessign. Deze stof is zeer actueel, onder andere voor blouses. De stof kan ook gebruikt worden voor nachtkleding. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 142 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Satijn met retro dessign.

 
!
Een soepel vallende, glimmemnde, sijtijn stof met een fantasie retro dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


170 315

Peachskin zilverachtig bloemendessign.

 
!
Mooie, soepel vallende, peachskin met een donkere ondergrond met wit-off white zilverachtige bloemen/blaadjes dessign met iets kleur. Stof breedte is 150cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 300 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Waffle.

 
!
Groen, gewafelde, effen stof die mooi te combineren is met New Delhi. Bijvoorbeeld als top, colbert of tuniek. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 54% polyester, 44% wol en 2% lycra. Het stofgewicht is 280 gr/m.

New Delhi.

 
!
Brokaat stijl is deze winter helemaal trendy. Deze stof is een panel met een randdessign met franjes. In een mooi groen-roze kleuren combinatie. Tijdloos. De panel hoogte is ongeveer 100 cm. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 45% acetaat, 43% vicose, 8% wol en 3% polyester. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Satijn met velours strepen.

 
!
Een glimmende, donker groene, gekreukte satijn met daarop velours strepen in de kleuren bruin-beige-warm rood. Een toppertje voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 60% polyester en 40% viscose. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Uni geplooid.

 
!
Sterk in de lengte geplisseerde stof met een ongelijke draad. De stof heeft echt iets feestelijks. Mooi voor een tuniek of wikkeltop voor de feestdagen. Stof breedte is 160 cm. Een samenstelling is 44% polyester, 50% vicose en 6% lycra. Het stofgewicht is 290 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20 33 94

Grote bloem.

 
!
Een mooie peachskin met een fleurige, tijdloze, bloem in modieuze kleuren. Deze stof krekt niet en verwerkt makkelijk voor blouse, rok of jurk. Een samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 165 gr/m.

Geplooide stof.

 
!
Een fijn geplooide (gevouwen) stof in de breedte. Hierdoor ontstaat een zeer apart geheel Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 240 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


16 55

Herfst stof.

 
!
Een mooie, gladde, iets glimmende polyester stof. Zeer geschikt voor een blouse. De kleuren combinatie is zwart-donker grijs-camel-beige-rood in een fantasie dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Off-white patchwork.

 
!
Een combinatie van diverse soorten stof van verschillende materialen vormen deze te gekke stof. De stof is ook met diverse stiksels doorgestikt. Leek voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is diverse stoffen zoals zijde, viscose en katoen.. Het stofgewicht is 200 gr/m.

Fuchia-violet-paarse fantasie stof.

 
!
Een mooie viscose voor een tuniek of blouse of een andere leuke creatie in de kleuren fuchia-violet-paarse fantasie print. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 82% viscose en 18% polyamide. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Lijntjes roos.

 
!
Deze stof is zowel voor de jonge vrouw als een wat oudere dame geschikt. Voor de wat jongere vrouw een sierlijke jurk en de wat oudere bijvoorbeeld een tuniek of blouse. Een mooie all-seasons stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


001 002 003

Chique camel bloem.

 
!
Een diep donker blauwe ondergrond met camel/aqua bloemen dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 147 gr/m.

Witte blouse stof met rimpels (smock).

 
!
Een effen, wit transparante, stof met een getrokken lycra draad. Hierdoor ontstaat een gerimpelde stof (smock). Stof breedte is 125 cm. De samenstelling is 99,8% viscose en 0.2% lycra. Het stofgewicht is 213 gr/m.

Patchwork viscose.

 
!
Viscose met mix & match-dessins. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 100% visose. Het stofgewicht is 145 gr/m.

Streep viscose.

 
!
Een zeer mooie kwaliteit viscose in een speels verticaal motief. Een stof die b.v. simpele basis kleding weer nieuw leven zou kunnen inblazen. Een mooie oversized blouse van deze stof doet wonderen. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 132 gr/m.

Aparte viscose.

 
!
Deze viscose heeft een zeer aparte stof structuur. Door een getrokken draad is er een ribbel ontstaan in de lengte van de stof. Iets apart dus in heel vrolijke tinten. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 170 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


12

Voorjaars viscose.

 
!
Deze transparante doet het erg goed als een combinatie stof bij onze traditionele linnen. De kleuren wijnrood, oud roze en roze zijn erg goed te combineren met deze stof. B.v. als oversized blouse of topje om de stof op te halen. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 140 gr/m.

Vicose met vaag roosmotief.

 
!
De stof is voor alle seizoenen. 's Winters als blouse met een donkere uni stof te combineren of 's zomers als jurk. Een tijdloze stof met een vaag (denkbeeldig) roosmotief. Makkelijk te wassen, snel droog en kreukt niet. Ideaal voor de vakantie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% vicose. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


001