Viscoses/Polyester

Uni bewerkte koraal stof.

Bestel
Soepel vallende polyester stof met een werkje. Leuk voor een uni jack of rok. Te combineren met romantisch bloemen dessign. De samenstelling is 64% polyester, 34% viscose en 2% elastan. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 310 gr/m.

Marine look.

Bestel
Transparante marine breedte streep in wit-blauw, met aan één zelfkant een bewerkte, los gestikte,strook in een soort fantasiebloem. Zeer geschikt voor een jurk, rok of blouse. Letop dat patroondelen naast elkaar komen te liggen. De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 160 cm. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Retro paars-oranje grote bloem.

Bestel
Mooi gepluseerde viscose met een retro grote fantasie bloem in de hoofdkleuren oranje-paars. Zeer geschikt voor een blouse of japon. De samenstelling is 82% viscose en 18% polyamide. Stof breedte is 150 cm. Het stofgewicht is 200 gr/m.

Fantasie slagen dessign.

Bestel
Mooie, soepel vallende, polyester stof met een fantasie slagen print. Leuk voor bijvoorbeeld een jurk of blouse. Draagt makkelijk en kreukt niet. De samenstelling is 100% polyester. Stof breedte is 140 cm. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Diverse stippen in zwart, grijs en rood.

Bestel
Mooie, soepel vallende, stof. Een witte ondergron met zwart, grijs en rode fantasie stip voor een zonnig jurkje of blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.

Sliertjes.

Bestel
Een super mooie stof voor een avondjurk of top. Een mooie, zwarte, viole met daarop allemaal sliertjes gestikt. Echt een sjieke, sierlijke, stof. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.

Jungle bloem.

Bestel
Een mooie, zeer soepel vallende, stof voor een wikkelrok, blouse of jurk in groen-rood tinten. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% viscose. Het stofgewicht is 130 gr/m.

Fantasie stof.

Bestel
Een soepel vallende polyester stof die zeer geschikt is voor een blouse of jurk. Blokjes motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester.  Het stofgewicht is 280 gr/m. Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


15 16

Groot paisley motief.

Bestel
Brique-fuchia-rood zijn de hoofdkleuren van deze bont gekleurde, elastische, viscose. Ideaal voor een tuniek, twinset of andere creaties. Het heeft een groot paisley motief. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 95% viscose en 5% lycra. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Milord.

Bestel
Een glanzende, petrol kleurige, stretch velours. Mooi voor een grote maat tuniek maar kan ook voor een huispak gebruikt worden. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 92% polyester en 8% spantax. Het stofgewicht is 390 gr/m.

Marrakech.

Bestel
Een mooie, glimmende, gekreukte satijn stof met een boorduursel in de lengte met in het stiksel een glimmend pallaitje. Echt iets aparts. Kan zowel voor top als rok gebruikt worden. Uiteraard ook voor andere creaties. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 265 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


178 309 832

Indiaanse stof met streep.

Bestel
Een grof geweven structuur stof met daarop ingeweven velours strepen in diverse kleuren. Echt een aparte stof. Leuk voor een blazer. Doet een beetje indiaans aan. Een echte exclusieve stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 48% viscose, 32% acetaat en 20% acryl. Het stofgewicht is 355 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


002

Ribbon chiffone.

Bestel
een mooie, gelijkmatige, transparante stof met daarop diverse leuk geborduurde lintjes. Glitter zwart of witte bandjes. Leuk voor een feestelijke aangelegenheid, voor bijvoorbeeld een blouse. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02

Zwart met gouden stedennamen.

Bestel
Deze corduroy is nog fijner dan babycord en is elastisch. De kleur is oud roze. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 70% viscose, 27% polyamide en 3% elastan. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Chique roesjes.

Bestel
Een transparante zeer stretch netstof met daarop, op verschillende breedtes, roesjes. Deze roesjes hebben een glimmend accent. Zeer feestelijk voor blouse, topje en shirt. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 95% polyester en 5% elastan. Het stofgewicht is 260 gr/m.

Printed jacquard.

Bestel
Wit, roomwit en bruin-beige zijn de kleuren combinatie van deze jacquard geweven stof. De stof heeft verschillende stroken. Een fantastische stof voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 56% polyester en 44% viscose. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Creme jaquard.

Bestel
Mooie, ingeweven, stof. Jaquard. Helaas moeilijk te tonen, maar diverse mooi ingeweven patronen. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 87% viscose en 13% polzamide. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Peachskin met roofdier print.

Bestel
Een stof die zowel voor rokken als bloses gebruikt kan worden. Deze stof is te combineren met de boggi stripe. Een zeer mooie kwaliteit. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


02 03

Peachskin met bloem dessign.

Bestel
Een mooi vallende stof die zowel voor een rokken als voor blouses geschikt is. Deze stof is erg mooi te combineren met de boggi stripe. De originele maat van het plaatje is 20 x 20 cm. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 210 gr/m.

Modieuze satijn.

Bestel
Een mooie, glimmende satijn met een roosdessign. Deze stof is zeer actueel, onder andere voor blouses. De stof kan ook gebruikt worden voor nachtkleding. Stof breedte is 135 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 142 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Satijn met retro dessign.

Bestel
Een soepel vallende, glimmemnde, sijtijn stof met een fantasie retro dessign. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 180 gr/m.Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:170

Waffle.

Bestel
Groen, gewafelde, effen stof die mooi te combineren is met New Delhi. Bijvoorbeeld als top, colbert of tuniek. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 54% polyester, 44% wol en 2% lycra. Het stofgewicht is 280 gr/m.

New Delhi.

Bestel
Brokaat stijl is deze winter helemaal trendy. Deze stof is een panel met een randdessign met franjes. In een mooi groen-roze kleuren combinatie. Tijdloos. De panel hoogte is ongeveer 100 cm. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 45% acetaat, 43% vicose, 8% wol en 3% polyester. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Satijn met velours strepen.

Bestel
Een glimmende, donker groene, gekreukte satijn met daarop velours strepen in de kleuren bruin-beige-warm rood. Een toppertje voor bijvoorbeeld een rok. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 60% polyester en 40% viscose. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Uni geplooid.

Bestel
Sterk in de lengte geplisseerde stof met een ongelijke draad. De stof heeft echt iets feestelijks. Mooi voor een tuniek of wikkeltop voor de feestdagen. Stof breedte is 160 cm. Een samenstelling is 44% polyester, 50% vicose en 6% lycra. Het stofgewicht is 290 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


20 33 94