Gebreide/gehaakte stoffen.

Heavy jersey.

 
!
Heavy jersey(gebreid). Deze mooie gestreepte jersey voor jong en oud.Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% katoen. Het stofgewicht is 350 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
775 5

Irvin.

 
!
Een angora interlock (gebreide) stof in een klassieke fantasie print in bruin-camel-grijs tinten. Leuk voor een twin-set, maar ook voor een coltrui Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 77% acriel, 15% Polyamide en 8% wol. Het stofgewicht is 290 gr/m.

Blauw gemeleerd breisel.

 
!
Zo snel kan een gebreide trui klaar zijn. Met deze blauw gemeleerde stof is het een kwestie van knippen en in elkaar zetten, zodat u ook 's avonds als het wat kil wordt een lekkere, warme sweater of vest heeft. Stof breedte is 145 cm. De samenstelling is 55% polyester, 23% acryl, 12% viscose en 10% linnen. Het stofgewicht is 420 gr/m.

La Paz.

 
!
Eeen roomwitte stof, gebreid met een klassieke wybert-ruit, in de kleuren grijs-zwart-lime-oud roze-violet. Geschikt voor diverse outfits. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 78% acetaat, 19,5% nylon e3n 2,5 elasthan, . Het stofgewicht is 340 gr/m.

Noors patroon.

 
!
Taupe-violette-petrol-roomwit zijn de kleuren die dit klassieke fantasie patroon een noorse uitstraling geven. Lekker warm als jurk, vest of sweater. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 78% acryl, 19% polyamide en 6% lycra. Het stofgewicht is 380 gr/m.

Bruin-roomwit gemeleerd gebreid.

 
!
Een gemeleerde, gebreide, stof met een grove ribbel. Deze stof is gebruikt voor model 28 van Abacadabra. Stof breedte is 165 cm. De samenstelling is 62% acryl, 21% katoen, 13% wol en 4% polyester. Het stofgewicht is 520 gr/m.

Bruin gebreid.

 
!
Deze stof bevat wol, dus oppassen met wassen. De donker bruine basis met een gemeleerd accent van wit-oranje wol geeft de gebreide stof een eigenwijs uitstraling. De stof is verwerkt, samen met roomwitte baby cord, in Abacadabra patroon model 16. De stof is erg breed, dus kunnen de patroon delen goed naast elkaar. Stof breedte is 170 cm. De samenstelling is 77% acryl, 19% polyester en 14% wol. Het stofgewicht is 340 gr/m.

Reversible.

 
!
Deze gebreide stof kunt u beide zijden verwerken. De makers van Abacadabra patronen hebben deze stof verwerkt in patroon model 14. Stof breedte is 130 cm. De samenstelling is 62% acetaat, 22% katoen en 16% polyamide. Het stofgewicht is 380 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Gemeleerde knitwear.

 
!
Een mooie combinatie van fuchia en oranje tinten in een kabelpatroon gebreid. De stof is aan beide zijden te verwerken. De stof is toegepast in Abacadabra patroon model 18. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 85% acryl, 12% polyamide en 3% lycra. Het stofgewicht is 410 gr/m.

Gezellige pastel streep.

 
!
Ook deze stof bevat veel wol, dus opletten met wassen. Geschikt voor diverse doeleinden. Kan voor omslag, truitje, twin set en een lekkere trui-shirt. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 68% wol, 23% polyamide en 9% zijde. Het stofgewicht is 488 gr/m.

Rood/oranje wollen stof.

 
!
Letop: deze stof bevat veel wol, dus voorzichtig met wassen. Het is een mooie stof voor shirts, twin set of rokje. De strepen zijn bordeaux-rood-oranje. Stof breedte is 160 cm. De samenstelling is 100% wol. Het stofgewicht is 480 gr/m.

Uni/kabel gebreide stof.

 
!
Een uni-stof een een kabel-stof. Deze twee zijn erg leuk te combineren, bijvoorbeeld: mouwen, kraag en boorden van unistof en voor- en achterzijde van kabelstof. Maar een trui in een stof soort kan natuurlijk ook. Letop met knippen, dat u voldoende naad houd i.v.m. het eventueel terug lopen van steek. Dit geldt trouwens voor alle gebreide stoffen. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 40% katoen, 30% acetaat en 30% polyamide. Het stofgewicht is 476 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 5

Lorraine.

 
!
Trico gebreide stof met elastan, dus rekbaar. Camel kleurige ondergrond met een bruin-zwarte-bordeaux streepmotief. Erg leuk voor een klokrok net over de knie. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 97% acryl en 3% elastan. Het stofgewicht is 320 gr/m.

Krul interlock.

 
!
jssinterlockcamelkrul
Interlock met aan de goede zijde kleine krulletjes. Geschiktvoor een lang of kort vest(jas), sweater of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 310 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Recht gebreid.

 
!
jssbeigerechtgebreid
Simpel losjes recht gebreide stof voor diverse creaties. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


1 3

Gebreide kabel.

 
!
Mooi gebreide stof in kabel motief. Leuk voor een lang of kort vest of tuniek. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 280 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


2

Paars gemeleerde interlock.

 
!
Mooie,stevige, maar toch soepel vallende interlock (gebreide) stof. Ideaal voor een sweater, tuniek of strakke jurk. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 230 gr/m.

Stretch kant.

 
!
Ideaal voor een topje, knoopvest of een overtuniek. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% nylon. Het stofgewicht is 110 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


912

Grof gebreid.

 
!
Dit is een zeer grof gebreide stof voor een topje of een vest, maar ook voor bijvoorbeel alleen de mouwen van een vest. Deze stof doet aan alsof het met de hand gemaakt is. Er zit wol in, dus voorzichtig met wassen. Stof breedte is 120 cm. De samenstelling is 70% acryl en 30% wol. Het stofgewicht is 285 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


16

Gemeleerde gebreide stof.

 
!
Een uiterst mooie kwaliteit stof. Deze stof kan aan beide zijden verwerkt worden. Let op de breedte van de stof en er is wol verwerkt, dus oppassen met wassen. Stof breedte is 200 cm. De samenstelling is 51% acetaat, 24% katoen, 14% wol, 8% polyamide en 3% PO. Het stofgewicht is 620 gr/m.

Mexicaanse stof.

 
!
Een mooie, los geweven, stof in een lengte streep. Deze stof doet mexicaans aan. Leuk voor bijvoorbeeld een wikkelvest of een trui met een grote kraag. Stof breedte is 135 cm. Een samenstelling is 100% acryl. Het stofgewicht is 270 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


032

Mosgroen met pertol bloem.

 
!
Een elastische mosgroene tule met daarop wat pailletjes en een in petrol kleur los opgestikte fantasie bloem. Deze stof staat afgebeeld in de Knipmode november 2006 op blz. Stof breedte is 140 cm. De samenstelling is 100% polyamide. Het stofgewicht is 140 gr/m.

Oud-roze gebreide stof.

 
!
Deze stof is ideaal voor een vest of een sweater. Een mooie, zachte, gebreide oud-roze stof met aan de goede zijde plukjes, net alsof het krulborg is. Zowel voor kinderen als voor volwassenen te gebruiken. Letop voor het wassen, er zit wol in de stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 70% acryl, 25% wol en 5% polyester. Het stofgewicht is 360 gr/m.

Kant.

 
!
Een mooie kant stof voor bijvoorbeeld een topje. Stof breedte is 150 cm. Een samenstelling is 100% polyester. Het stofgewicht is 260 gr/m.
Deze stof is verkrijgbaar in de volgende kleuren:


200 221

Califfo.

 
!
Goudkleurige, gebreide stof. Deze is tegen het licht in iets transparant. Mooi voor een twin-set of een rok met een vestje. Een feestelijke stof. Stof breedte is 150 cm. De samenstelling is 47% viscose, 38% katoen en 15% metaal. Het stofgewicht is 380 gr/m.