Stenzo Kids

Van sommige patronen is nog maar een beperkt aantal beschikbaar. Een aantal stoffen welke in de patronen verwerkt zijn vind u onder Stenzo stoffen.

Stenzo's patronenblad 06 (herfst/winter 2005).

Bestel
Klik HIER voor vragen en meer informatie over Stenzo's of Stenzo Kids.

Stenzo's patronenblad 05 (lente/zomer 2005) van € 7,95 voor

Bestel
Klik HIER voor vragen en meer informatie over Stenzo's of Stenzo Kids.

Stenzo's patronenblad 04 (herfst/winter 2004) van €7,95 voor

Bestel
Heeft iedereen een supermooie, fijne, gezellige en kleurrijke zomer gehad? Met de leukste combinaties in de nieuwste modelkleuren, door Stenzo's als jouw steun en toeverlaat.

In deze nieuwe uitgave van Stenzo's staan natuurlijk de boys&girls van nu weer helemaal centraal. Zij hebben hun uiterste best gedaan om van deze uitgave andermaal een spetterend succes te maken. Met maar liefst 25 nieuwe patronen. Deze Stenzo's nummer 4 staat wederom boordevol met de nieuwste, modernste, hipste, kleurrijkste en de meest comfortabele kleding die er te maken is voor de kinderen van vandaag!

Zoals Stenzo's de eerste drie nummers heeft laten blijken zijn ze altijd vernieuwend en vervrissend. Ook in dit nummer hebben ze hun uiterste best gedaan om jullie de mooiste stoffen te presenteren. Warm, verfrissend, kleurrijk, opvallend, apart en net even anders dan gewoon, maar vooral draagbaar. Een eigen aparte stijl dus. Want dat willen er toch velen, apart en leuk gekleed in het leven staan.

Zo, nu kan iedereen weer erg veel plezier hebben met het maken van de nieuwe kindergardarobe. Intussen is het Stenzo's-Team alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen 'de zomer'. Maar nu eerst de winter, dus iedereen.... laat je zien met kleding uit het nieuwe magaziene van Stenzo's!

Zij gaan nu eerst weer verder met het bedenken van leuke en hippe dingen voor het volgend voorjaar. Ze wensen iedereen een fijne winter met veel heugelijke momenten door Stenzo's.

Mocht je nog vragen hebben over dingen die je niet begrijpt, kijk dan op de site StenzoKids en zij helpen je zo goed mogelijk op weg.
Klik HIER voor vragen en meer informatie over Stenzo's of Stenzo Kids..

Stenzo's patronenblad 02 (herfst/winter 2003) van € 7,95 voor

Bestel
In de eerste uitgave zaten een paar schooheids foutjes, maar op aangeven van de klanten is nu een nog overzichtelijker blad ontstaan, met 6 raderbladen in plaats van 4. Dus veel overzichtelijker. Veel plezier met dit winter patronenblad. Er staan 25 patronen in het blad.